Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: inciatives municipals populars

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Fomentar l'acció de la ciutadania dins i fora de les institucions públiques, i entre d’altres coses, es puguin presentar iniciatives municipals populars.  Demanam que disminueixi del 10% al 1% el nombre de signatures necessaries per a que els ciutadans puguin presentar iniciatives municipals populars. Ara, segons el cens de Palma, calen 40.000 signatures i demanam que es rebaixi a 4.000. Necessitam eines per a democratitzar les institucions públiques.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email