Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: manteniment del servei d'educadors de carrer

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Mantenir el servei dels educadors interins davant la intenció del PP d’externalitzar el servei. Els educadors acaben contracte al juny i la regidora de Benestar Socials  no en garanteix al seva continuitat. Es tracta d’un servei essencial per a la cohesió social a Palma.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email