Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: modificar requisits serveis Oficina Intermediació Hipotecària

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:
Modificar els criteris restrictius de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària perquè deixa fora a moltes famílies que ho necessiten. Ara mateix, moltes families amb vertaders problemes econòmics i amb risc de perdre la seva vivenda, no poden fer ús dels serveis que ofereix l’Oficina d’Intermediació Hipotecaria i demanam que s’afebleixin els requisits per a poder-se’n beneficiar.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email