Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: polítiques d'ocupació per a dones

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Neus Truyol presenta una proposició relativa a:
Fomentar polítiques d’ocupació específiques per a les dones, com a eina de prevenció de l’exclusió social i la violència de gènere. L’ajuntament ha d’apostar per a treballar de forma específica en millorar la situació laborar de les dones, doblement excluides, per ser dones i per ser moltes d’elles pobres.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email