Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: Rebuig a les amnistites urbanístiques

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
Rebutjar les amnisties urbanístiques que promou el Partit Popular, a Palma i arreu de Mallorca, per tal que s’aturi la proliferació d’urbanitzacions en sol rústic i a la costa. Hem d’acabar amb la destrucció del territori.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email