Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27F: retirada del projecte d'ampliació del Club Nàutic del Molinar

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de febrer, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:
que el Club Marítim del Molinar ha de retirar formalment el projecte d’ampliació després del rebuig majoritari de la ciutadania i dels veïnats del barri. La junta directiva del Club Nàutic encara no ha retirat formalment el projecte i demanem que l’Ajuntament s’hi posicioni clarament en contra.
Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (mes@palma.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email