Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27 març: propostes de MÉS per Palma al plenari de març

<![CDATA[

Com cada mes, us presentem les propostes que els regidors de MÉS per Palma defensen al ple d’aquest mes . Està previst que se celebri el dijous 27 i com sempre animam a les entitats social inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes (RMEC) a intervenir en aquells punts que us siguin d’interès. Podeu presentar una sol·licitud a qualsevol oficina de registre municipal fins un dia abans de ple i el mateix dia directament a la Secretaria del Ple.

A continuació us resumim el contingut de les proposicions:

Si teniu qualsevol dubte, pregunta o proposta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al 971.22.59.12 o a palma@mespermallorca.cat

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email