Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 27M: Millora de diversos accessos a Son Ferriol

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 27 de març, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

  • Infrastractures a Son Ferriol: demanam millores d’accés des de Son Ferriol a l’hospital de Son Llàtzer i que es faci una voravia que possibiliti als vianants caminar amb seguretat al llarg del camí de Muntanya, convertit el carrer en sentit únic i que es pugui aparacar a ambdós costats

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email