Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Campanya "Defensem el Petit Comerç"

<![CDATA[La setmana passada MÉS per Palma va iniciar una campanya de defensa i suport al petit comerç de Palma. El Petit Comerç és un dels motors que mou l’economia de Ciutat i la proliferació de grans superfícies han romput l’equilibri del sector, provocant la desaparició de molts comerços petits i familiars,  enviant conseqüentment moltes persones a l'atur i contribuint a degradar el centre i sobretot els barris de Palma.
IMG_3003
Els regidors de MÉS per Palma distribuiran les properes setmanes un fulletó informatiu pels carrers comercials del centre i barris de Palma. La setmana passada varen començar pels carrer de Sant Miquel, Sindicat i Jaume II del centre de Palma i aquesta setmana, el dijous 3 d’abril, continuaran al Coll den Rebassa.
Adjuntem el fulletó informatiu que hem elaborat:
Youthing Petit Comerç
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email