Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Passejada al Coll de'n Rebassa al costat del petit comerç

<![CDATA[

Ahir dijous 3 d’abril, els regidors de MÉS per Palma juntament amb un grup de voluntàries i voluntaris, varen fer una passejada pels carrers comercials del barri del Coll den Rebassa, en la qual varen distribuir entre els petits comerços un fulletó informatiu per reinvidicar la importància del petit comerç com a motor de l’economia, creació de riquesa i ocupació i que ara està en perill degut, en gran mesura, a la proliferació degrans superfícies comercials i la greu crisi econòmica que està ferint de mort aquest tipus de negocis.

IMG_3021

Els petis comerciats de la zona varen manifestar la seva  preocupació per l’impacte que està tenint per a la seva activitat la comptència que els fan les grans superfícies comercials, que s’agreujarà amb l’ampliació del Carrefour del Coll de’n Rebassa i la contrucció del megacentre comercial de Ses Fontanelles. Al carrer principal del barri, actualment hi ha 9 comerços amb les portes tancades i molts altres veuran perillar la seva activitat quan obrin les portes els nous grans establiments.

Per la seva banda, el regidor de MÉS per Palma va recordar que la coalició “reivindica una moratòria a les grans superfícies i s’oposa a la “barra lliure” dels horaris i dies d’obertura, que beneficia principalment a les grans superfícies”. En aquest sentit, Verger va recordar que la posible declaració de Marratxí com Zona de gran Afluència turística (ZGAT) “podria suposar un revés per als interessos del petit comerç de tot Palma i cal canviar el model de comerç fomentant el petit de comerç de proximitat en comptes del model anglosaxó de grans superfícies comercials”, que és el que està impulsant el PP des que governa a les Illes i a Palma.

 
 
 ]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email