Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 24 Abril: Habitatges socials per a l'antiga presó

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 24 de abril, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

  • Habitatges per a l’antiga presó: demanam que l’ajuntament prengui aviat una decisió sobre què vol fer amb els habitatges de l’antiga presó de Palma i proposam que es destinin a habitatge social, doncs hi ha moltes famílies amb dificultats econòmiques que no poden accedir a un habitatge

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email