Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 24 Abril: Erradicar la violència masclista. Una emergència social

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 24 de abril, Neus Treuyol presenta una proposició relativa a:

  • Erradicar la violència masclista. Una emergència social: el passat cap de setmana del 5 i 6 d’abril dues dones més moriren degut a la violència masclista. S’ha de posar fre ja a aquesta xacra social! Presentam una proposta per a que l’equip de Govern doni compliment als acords de plenari als quals es va comprometre a realitzar accions de sensibilització dirigides a denunciar tot tipus de discriminació i violència per raons de sexe, així com que s’augmentin els recursos dels diferents serveis d’atenció a les dones de l’Ajuntament de Palma, que es doni compliment al “Pacte Palma contra la violència de gènere”, i aplicar el Protocol interinstitucional de detecció i atenció de la violència masclista, establint una ajuda econòmica per a les dones víctimes de violència.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email