Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 24 Abril: No concedir l'indult a Matas

<![CDATA[

Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.

En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 24 de abril, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

  • No concedir l’indult a Matas: demanam que l’Ajuntament de Palma insti al Govern espanyol a no concedir l’indult a l’expresident del Govern de les Illes Balears pels delictes de corrupció als quals ha estat condemnat, així com que es modifiqui la llei per a que a les persones condemnades per corrupció no se’ls pugui concedir l’indult

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).

]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email