Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 24 Abril: reconeixem el passat obrer i industrial de Sta. Catalina

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 24 de abril, Antoni Noguera presenta una proposició relativa a:

  • Reconeixem al passat obrer i industrial de Santa Catalina: l’actual carrer Fàbrica del barri de Santa Catalina va ser durant molts anys un nucli industrial on s’hi ubicaven fàbriques que produien mobles, aliments o ciment, entre d’altres, i en les quals treballava una bona part de la població palmesana. Per això demanam que es commemori el passat obrer del barri instalant-hi una placa en un lloc visible del carrer.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email