Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ple 24 Abril: Tarjeta descompte del PP

<![CDATA[Els regidors de MÉS per Palma presenten com cada mes una sèrie de proposicions relatives als principals temes d’actualitat i les propostes que la coalició defensa dins i fora de les institucions.
En aquest cas, al ple previst per al dijous dia 24 de abril, Antoni Verger presenta una proposició relativa a:

  • Tarjeta descompte del PP: és inadminissible que un partit polític ofereixi descomptes als seus afiliats en tendes i comerços. Es pot incórrer en una ilegalitat si l’Ajuntament contracta o subvenciona empreses que facin donatius indirectes al PP i exigim el llistat de quines són aquestes empreses que ofereixen descomptes.

Si teniu interès en intervenir en algun dels punts o voleu ampliar informació, tan sols heu d’entregar una sol·licitud al Registre municipal. Si teniu dubtes, posau-vos en contacte amb nosaltres i vos informarem (palma@mespermallorca.cat).]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email