Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Programa Palma 2015- 2020: Palma vol ser una ciutat de participació

<![CDATA[El passat dimarts  29 d'abril un grup de persones varen assitir a una assemblea organitzada per MÉS per Palma sobre participació ciutadana, en la qual es van posar sobre la taula diferents propostes de cara a fer de Palma un espai on la ciutadania pugui participar de la vida pública i política i on la política sigui més transparent. Aquestes propostes s'inclouran al programa electoral de MÉS per Palma a les properes eleccions
A l'assemblea, en qual també hi havia presents persones que representen entitats socials, es va incidir en la importància que la gestió dels fons públics  sigui més transparent, així com que els polítics electes donin compte de la feina que fan. Des de elaborar els pressuposts de l'Ajuntament de forma participada, publicar les agendes de regidores i regidors i crear espais de debat ciutadà, son algunes de les propostes que les persones assitents ens van fer arribar.
 
Assemblea Programa Participació 2015-2025]]>

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email