Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Ple aprova el Pacte per a la millora de les condicions laborals amb el suport de CCOO, UGT i PIMEM

El Pacte inclou mesures com derogar la reforma laboral i arribar als 1.000 euros de salari mínim l’any 2020

WhatsApp Image 2017-11-30 at 10.12.15 (1)

Palma, 30 de novembre de 2017.- El Ple de l’Ajuntament de Palma aprova avui el Pacte Local per l’Ocupació, la Cohesió Social i el foment de l’Economia Productiva, amb el suport dels sindicats CCOO i UGT i també de PIMEM.

Els grups municipals de l’equip de govern PSOE, Més per Palma i A Palma Podemos han votat a favor d’instar al Govern de l’Estat a adoptar mesures encaminades a millorar les condicions laborals dels treballadors.

La millora de la contractació no ha suposat una sortida del risc de pobresa per a moltes persones,  perquè els nous treballadors s’incorporen a la feina amb un salari un 25% inferior respecte a la resta de treballadors. El Ple reclama al govern central mesures com derogar la reforma laboral i incrementar gradualment el salari mínim interprofesisional fins a assolir els 1.000 euros mensuals l’any 2020. En aquest sentit s’han manifestat també avui els representants sindicals que avui s’han traslladat a l’Ajuntament de Palma per fer públic aquest suport.

El Pacte Local per l’Ocupació, la Cohesió Social i el foment de l’Economia Productiva que avui aprova el Ple reclama al govern central afavorir acords entre Patronal i Sindicats per tal d’assolir un compromís en relació a l’increment anual de salaris i proposar un pla d’actuació estatal per a mesures de promoció de l’ocupació dels joves, amb mesures específiques, entre d’altres punts.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email