Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament es compromet a lluitar contra la discriminació provocada pel VIH

Palma se suma als actes amb motiu del Dia de la SIDA penjant una llaçada i il·luminant de vermell la façana

El ple aprovà ahir per unanimitat una declaració institucional perquè des de l’Ajuntament s’incrementin les mesures de sensibilització i de prevenció del VIH

20171201_SIDA

Palma, 1 de desembre.- L’Ajuntament de Palma es compromet a lluitar contra la xacra que representa la SIDA i a rebutjar qualsevol tipus de discriminació envers els seropositius. El consistori ha commemorat avui el Dia Mundial del VIH. El batle, Antoni Noguera, acompanyat d’altres regidors i regidores de la corporació municipal, de membres de Taula per la SIDA i de l’ONG Metges del Món, ha participat a la penjada de la llaçada vermella a la façana de Cort. Avui vespre, a més, la façana de l’edifici s’il·luminarà de vermell.

L’Ajuntament ha agraït la feina que fa Taula per la SIDA. Ahir l’Ajuntament aprovà per unanimitat una declaració institucional per tal d’enfortir actuacions de prevenció i eliminació de la SIDA social. Hi ha persones que tenen aquesta infecció i pateixen encara discriminació laboral i discriminació a l’entorn proper. EL govern de la gent considera que han de tenir tots els drets i que cal treballar fortament perquè no tenguin cap limitació. A més encara existeixen moltes dificultats d’accés tractaments en alguns països.

Amb la declaració institucional que s’aprovà ahir l’Ajuntament es compromet a posar en marxa accions per a commemorar el dia 1 de desembre; a fer des de Palma les accions oportunes (xerrades, campanyes informatives, etc) per acabar amb la denominada “Sida social”, que és l’estigma que pateixen les persones que són seropositives pel fet de ser-ho; i, en tercer lloc, a dur a terme accions i campanyes municipals dirigides a les persones amb pràctiques de risc, aportant una informació veraç i científica. A les Illes Balears prop de 2.000 persones conviuen amb el VIH i la mitjana de transmissions anuals a les Illes és de més de 150 persones.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email