Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament esbuca una paret de Son Banya per motius d’higiene

Comencen així les tasques prèvies al desallotjament

Durant les properes setmanes també es taparan alguns clots del terra atenent així una petició formulada l’associació dels veïnats del poblat

20171201_SonBanyaPalma, 1 de desembre.- L’àrea de Benestar i Drets Socials, encapçalada per Mercè Borràs, impulsa el desmantellament de Son Banya amb l’objectiu de garantir una vida digna a la seva població i, especialment, als infants que hi viuen. A través d’una empresa de manteniment ha iniciat les tasques d’esbucament d’una paret del poblat, la que limita el poblat amb Mercapalma. Aquesta demolició es duu a terme per motius d’higiene, a un indret on s’acumulava brutor. L’esbucament forma part de les tasques prèvies al procés de desallotjament i posterior reallotjament de les famílies del poblat, que es començarà a executar durant l’any 2018 i en el què l’Ajuntament fa feina des de fa mesos.

Durant el proper mes també es taparan alguns clots del terra. S’atén així una demanda que els veïnats havien formulat reiteradament a l’àrea de Benestar i Drets Socials a les reunions per explicar el full de ruta del desallotjament que es duen a terme durant aquests mesos.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email