Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Una imatge per interpel·lar sobre el VIH-Sida

20171201_Pepe Miralles

Palma, 1 de desembre.- Avui és el Dia Internacional del VIH, data que es celebra des de fa 30 anys per sensibilitzar entorn de la problemàtica d’aquesta malaltia. Encara queda molt feina a fer per lluitar contra la discriminació i a favor dels drets dels seropositius. És per això que la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, a través de la Direcció General d’Arts Visuals i Espais Públics, ha instal·lat a diferents punts de la ciutat cartells que interpel·len, de forma directa, a la ciutadania en relació amb el VIH-Sida. Ho han presentat el mateix Llorenç Carrió i el president d’ALAS Joan Lluís Llull.

El cartell és fruit d’un taller realitzat, reflexionat i dissenyat per un grup de persones que viuen amb VIH, juntament amb l’artista Pepe Miralles i la psicòloga d’ALAS Sonia Justo. El taller s’ha dut a terme en paral·lel a l’exposició “Encara aquí. 20 anys de VIH-SIDA a l’obra de Pepe Miralles” que es pot visitar al Casal Solleric fins al 6 de gener.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email