Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort impulsarà la Participació amb un canvi del reglament municipal

L’Ajuntament vol facilitar la participació ciutadana i millorar el funcionament dels òrgans municipals

El procés estarà obert  a través de la web www.tufaspalma.cat fins al 31 de desembre i pretén adaptar el reglament a la nova normativa i a les noves formes de participació amb les noves tecnologies

20171204_Reglamentparticipació

Palma, 4 de desembre.- El Govern de la Gent continua impulsant la Participació Ciutadana com a un dels eixos de les polítiques municipals. Del 2 al 31 de desembre la ciutadania podrà plantejar les seves opinions i propostes per millorar el reglament orgànic de Participació Ciutadana de l’Ajuntament mitjançant la web www.tufaspalma.cat.

Així, s’obre en aquesta plana web un nou procés que s’emmarca en la revisió d’aquest reglament orgànic, que fou aprovat ja fa 13 anys al ple de l’Ajuntament de Palma (25 de novembre de 2004). L’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial considera imprescindible adaptar el reglament, tant a les noves formes de participació, com ara aplicacions informàtiques, com als canvis legislatius que s’han anat produint. Per tal que el nou reglament reculli totes les idees i sensibilitats, tant de ciutadans a nivell individual com de les entitats i de les associacions de la ciutat, s’obri aquest procés que es completarà amb un procés de debat als òrgans de participació municipal com el Consell social de la Ciutat i els consells territorials de Districte.

Amb aquesta revisió l’àrea té una sèrie d’objectius:

-Repensar i facilitar la participació dels ciutadans en la gestió municipal.

-Millorar el funcionament dels òrgans municipals de participació.

-Revisar el funcionament del Registre d’entitats ciutadanes i els requisits i les atribucions de les entitats declarades d’utilitat pública municipal.

Així, a l’espai www.tufaspalma.cat es plantejaran tres qüestions: “Què penses de la participació ciutadana a la teva ciutat?”, “Com creus que l’Ajuntament podria facilitar la participació tant de persones com d’entitats ciutadanes?” i “Tens alguna proposta que pugui ajudar a millorar el Reglament?”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email