Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El mural de Lluís Castaldo del parc de sa Quarentena, recuperat

L’àrea d’Infraestructures ha invertit 21.700 euros en rehabilitar aquest mural al que li mancaven peces i que és un emblema del parc

Antoni Noguera: “ Amb aquesta rehabilitació donam el sus a la transformació integral del litoral de Ponent, on s’invertiran amb fons europeus 24,5 milions d’euros perquè sigui una nova centralitat”

20171204_CastaldoPalma, 4 de desembre.- Impulsam la millora del barri d’El Terreno dins el marc del projecte de transformació integral del Litoral de Ponent. El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la regidoria d’Infraestructures i Accessibilitat, el ceramista Lluís Castaldo i el seu deixeble i autor de la rehabilitació, Joan Pere Català, han presentat la restauració del mural ubicat al parc de sa Quarentena obra del ceramista Lluís Castaldo. L’àrea d’Infraestructures ha invertit en aquesta recuperació 21.700 euros.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat la seva importància. “Aquesta rehabilitació es fa a un parc que és un mirador de la ciutat i dona el sus a la transformació integral del litoral de Ponent, on està prevista una inversió amb fons europeus de 25,4 milions d’euros”, ha dit. Noguera ha destacat que amb actuacions com aquesta, acompanyades del projecte de millora de la comunicació del barri d’El Terreno amb el passeig marítim, la compra del Zhivago per generar un nou espai i el concurs d’idees per rehabilitar s’Aigua Dolça, es vol “rehabilitar integralment aquesta zona de Ponent”. “Volem que aquest barri sigui una nova centralitat de la ciutat i s’està fent una feina important”, ha remarcat.

El projecte de rehabilitació ha començat amb el mural. Era molt valuós, li mancaven peces i era l’objecte més emblemàtic d’aquesta plaça i del barri. El L’alumne de Castaldo, Joan Pere Català, també ceramista, ha realitzat una feina “laboriosa”. Així mateix, es faran millores en matèria d’accessibilitat al parc.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email