Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar i Drets Socials visita la Fundació Cruyff per cercar vies de col·laboració i finançament per l’esport a barris vulnerables

Mercè Borràs: “El projecte Cruyff Courts pot esdevenir un projecte social comunitari molt engrescador per dignificar les instal·lacions dels barris”

Cruyf

Palma, 5 de desembre.- Impulsam el treball comunitari als barris per construir una Palma amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, es va reunir ahir a Barcelona amb Sander Waare, gerent de la Fundació Cruyff per tal de cercar vies de col·laboració i finançament per promoure l’esport als barris vulnerables de Palma. La Fundació Cruyff disposa d’un projecte, denominat Cruyff Courts, que promou la filosofia de que cada nin pugui disposar d’un lloc segur i adequat per a practicar esport als seus barris. Les pistes Cruyff Courts fan possible practicar diversos esports com bàsquet, atletisme o futbol.

El projecte Cruyff Courts pot esdevenir un projecte social comunitari molt engrescador per a les barriades de Palma”, explica Borràs. Cal recordar que des de la regidoria aposten per “millorar l’espai públic i dignificar les instal·lacions” com a eina indispensable per a continuar desenvolupant el treball comunitari i la inclusió de col·lectius vulnerables. “Enfortir els barris i fer-los un espai per a tothom és un dels nostres objectius”, afegeix Borràs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email