Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort posa en valor l’obra “Jafudà Cresques”, de Maria Isabel Ballester


20171205_Escultura Jafudà desprésPalma, 5 de desembre de 2017.- Posam en valor el patrimoni escultòric de Palma i dignificam un espai dedicat a la recuperació de la memòria del llegat jueu. L’Àrea d’Infraestructures, a petició de la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, ha adequat l’espai enjardinat de la plaça del Temple on es troba l’obra “Jafudà Cresques”, de Maria Isabel Ballester Espil, per posar en valor el conjunt escultòric, que quedava amagat darrere dels tarongers. Els arbres s’han traslladat  al parc de son Serra Parera.

L’obra representa a Jafudà Cresques amb trets medievals i un compàs a la mà. L’escultura recorda l’Escola Mallorquina de Cartografia del segle XIV, amb seu al Call de Palma. L’Escola va tenir fama internacional i fou impulsada per Cresques Abraham i pel seu fill Jafudà Cresques, tal com recorda la placa explicativa de l’obra.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email