Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les persones amb grau de dependència I podran dur a terme sessions de promoció de l’autonomia personal de forma gratuïta

Mercè Borràs: “Aquest acord permetrà potenciar els centres municipals de l’autonomia personal”

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’Ajuntament signen un conveni dotat amb 20.601 euros que permet que els beneficiaris de Palma disposin de 960 sessions de diferents serveis

20171207_Visita-centre-dia-Son-Sardina1-1024x576Palma, 7 de desembre.- La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l’àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma han signat un conveni que  permetrà que les persones amb grau I de dependència reconegut per la CAIB i residents de Palma disposin  de diferents tipus de serveis de promoció de l’autonomia personal de forma gratuïta.

Així, l’acord entre ambdues institucions, estipula que la Conselleria aportarà entre 2017 i 2018 un import màxim de 20.601 euros que permetran que l’Ajuntament de Palma posi a disposició dels beneficiaris d’aquest servei un total de 960 sessions de promoció de l’autonomia personal.

Per a la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, es tracta d’un acord important ja que “permetrà potenciar els centres municipals d’autonomia personal”.

El conveni estipula que els treballadors o treballadores socials determinaran les hores per aquesta prestació que corresponen a cada beneficiari. Així, s’estipula que el servei donarà cobertura amb un mínim de 12 hores mensuals d’atenció o el seu equivalent en sessions per a tots els serveis. El nombre màxim d’usuaris per grup serà de 15 persones.

El conveni estipula que es desenvolupin tres tipus de serveis:

1)Serveis d’estimulació cognitiva (tractament per a mantenir i/o millorar el funcionament d’alguna de les capacitats cognitives com raonament, memòria, atenció, concentració, llenguatge i similars);

2)Servei de promoció, manteniment i recuperació de l’autonomia funcional (intervencions orientades a mantenir/millorar la capacitat per a realitzar activitats de la vida diària)

3) Servei d’habilitats socials i relacionals (actuacions encaminades a prestar suports per millorar les possibilitats de mantenir-se en l’entorn familiar i social).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email