Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El conveni col•lectiu d’EMAYA-Qualitat Urbana 2018-19 garanteix l’accés transparent a l’empresa

Garanteix l’accés transparent a l’empresa amb criteris de professionalitat, en compliment dels principis d’igualtat, mèrit i capacitat

20170616_Emayasarenal2Palma, 7 de desembre de 2017.- La millora de l’estabilitat de la plantilla i la garantia d’un accés transparent amb criteris professionals són la base del nou conveni col·lectiu signat per la direcció i els treballadors de l’àrea de Qualitat Urbana d’EMAYA per als anys 2018 i 2019. Amb aquest acord es garanteix l’estabilitat de la plantilla, l’accés transparent a l’empresa, amb criteris de professionalitat i per mitjà de borses de treball que compleixin els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat. El nou text també aporta millores organitzatives que han de repercutir en benefici  del servei ofert per l’empresa als ciutadans i ciutadanes.

En resum, es tracta d’un acord que garanteix un servei municipal de qualitat sense increment del cost per a la ciutadania de Palma. Aquest conveni regula les relacions laborals de l’Àrea de Qualitat Urbana, que inclou uns 900 dels gairebé 1.400 treballadors i treballadores d’EMAYA.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email