Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un mural de Soma inspirat en Keith Haring i Andy Warhol per combatre la “sida social”

El batle de Palma, Antoni Noguera i el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina han presentat l’obra del casal de barri de Can Alonso que s’ha promogut des de l’Ajuntament amb col·laboració amb l’entitat Alas per commemorar el Dia Mundial de la SIDA

20171210_120701

Palma, 11 de desembre de 2017- El batle de Palma, Antoni Noguera, el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, la regidora de Funció Pública i Govern Interior i regidora de Districte Nord, Aurora Jhardi, l’artista “Soma” i el president d’Alas, Joan Lluís Llull i altres representants d’aquesta entitat han presentat el nou grafit que millora l’entorn del casal de barri de Can Alonso. Segons el batle, “el grafit és una mostra original de combatre la Sida social i feim realitat una iniciativa d’Alas”.

De fet, aquesta obra d’art urbà ha rebut el suport de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics a una iniciativa que s’ha comptat amb la col·laboració de l’entitat Alas per commemorar el Dia Mundial de la Sida i donar més visibilitat a la infecció amb un missatge positiu.

L’artista SOMA ha explicat que des de divendres i fins ahir ha treballat en aquesta paret de més de vint metres de llargària i cinc metres d’alçada. El grafit  s’estructura en dos costats: per una banda un part inspirada en l’artista urbà Keith Haring on es representen els símbols de la solidaritat humana amb cors, una serp com a símbol de la malaltia i el dolar i els medicaments per posar l’accent la dificultat d’accés als tractaments  a algunes parts del món. L’altre part del mural empra la imatge del plàtan que féu servir Andy Warhol a la portada del disc de Velvet Underground. “Volia emprar un element reconexible que fomentàs l’ús del preservatiu”, ha explicat Soma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email