Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El batle visita el CEIP Anselm Turmeda

Antoni Noguera: “Hem demanat el segell de Ciutat Amiga de la Infància i comptam amb l’experiència de nins i nines de l’Anselm Turmeda”

Anselm Turmeda 1

Palma, 12 de desembre de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat del regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, han visitat avui el CEIP Anselm Turmeda, dins la seva ronda de visites en els centres escolars de Palma per a conèixer les seves necessitats.

Noguera ha aprofitat la visita per explicar en el personal docent del centre que Palma és un municipi aliat del programa Ciutats Amigues de la Infància del Comitè Espanyol d’UNICEF i que l’Ajuntament ha demanat el segell de les Ciutats Amigues de la Infància.

“Pensam que formar part del Programa Ciutats Amigues de la Infància i obtenir el Segell de Reconeixement Ciutat Amiga de la Infància afavorirà els interessos de la població en general i de la infància en particular” ha afirmat Noguera que també ha explicat que per a impulsar, prioritzar, coordinar i tramitar la petició “es crearà el Consell per a la participació infantil Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència en el que hi ha prevista la participació de nins i nines de centres educatius i també d’entitats i associacions sense ànim de lucre, responsables de dinamització dels infants i adolescents”.

El Programa Ciutats Amigues de la Infància, liderat per UNICEF Comitè Espanyol, té com a objectiu general promoure l’aplicació de la Convenció sobre els Drets del Nen (ONU, 1989) i com a pilars fonamentals, el disseny de polítiques públiques eficaces que es basin en la Convenció sobre els Drets del Nen; la promoció de la participació infantil i adolescent i l’impuls d’aliances entre tots els actors relacionats amb la infància en l’àmbit municipal.

Amb el Segell de Reconeixement Ciutat Amiga de la Infància, UNICEF Comitè Espanyol reconeix als governs locals que compleixen amb els requisits establerts.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email