Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Bosc del Canòdrom serà una realitat el 2018

La previsió és que les obres es puguin licitar d’aquí a dos mesos i començar, a principis del proper estiu

Es conservarà l’antic traçat de la pista del canòdrom per destinar-ho a passeig i es plantaran gairebé 300 arbres mediterranis

dav

Palma, 13 de desembre de 2017.- La Junta de Govern ha aprovat avui el projecte i el plec de condicions tècniques de les obres d’execució de l’ordenació del Bosc del Canòdrom. El pressupost és de 1.175.459,25 euros, que provenen de la Llei de Capitalitat. Finalment, es farà una única intervenció a la zona i no dues com estava previst inicialment.

Un cop aprovat per Junta de Govern el projecte, s’inicia el procediment administratiu habitual que acabarà amb la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) de la licitació de les obres. La previsió és que a principis d’estiu puguin començar les obres.

La parcel·la del canòdrom té més de 16.102 metres quadrats en el qual es plantaran uns 290 arbres mediterranis (lledoners, pins i alzines) que permetran crear un gran bosc urbà a la zona, a més de plantar arbusts en un espai de 1.300 metres quadrats. El director general d’Habitatge, Francesc Cifuentes, ha destacat que el bosc urbà permetrà “mitigar la temperatura a la zona i treballar per minvar la contaminació”. L’àmbit serà 100 per cent permeable i es farà servir aigua regenerada per afavorir el creixement dels arbres.

També es dotarà d’il·luminació, reg i mobiliari urbà. S’establiran recorreguts perquè els vianants hi puguin passejar i estar, s’eliminaran les barreres arquitectòniques per fer un parc accessible a tothom i es millorarà la connexió amb els carrers dels voltants.

Les actuacions que es preveu dur a terme són les següents:

  • Es recuperarà el ramal de l’antiga sèquia de la Font de la Vila que es troba a la zona.
  • Es rehabilitarà l’antiga entrada a la zona sud.
  • S’habilitarà l’accés des del carrer Carles I com a segon accés.
  • Es conservarà l’antic traçat de la pista del canòdrom per destinar-ho a passeig.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email