Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT crea una nova xarxa de línies nocturnes

Palma disposarà a partir de demà de quatre línees nocturnes amb sis trajectes diferents que donaran servei els divendres i dissabtes vespre i les vigílies de festius

Fins al 31 de desembre les noves línees seran gratuïtes i a partir de gener les tarifes seran les habituals

Noguera: “Un dels principals problemes que té Ciutat és la dependència del vehicle, mesures com aquesta minimitzen aquesta dependència”

Presentació nova xarxa nocturna

Palma, 14 de desembre de 2017.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma habilitarà a partir de demà 15 de desembre una nova xarxa de línees nocturnes. D’aquesta manera, Ciutat disposarà de 4 línees nocturnes amb 6 trajectes diferents que connectaran els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre. Donaran servei  els divendres i dissabtes vespre i les vigílies de festius.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat “l’aposta pel transport públic” de l’Ajuntament. “Un dels principals problemes que té Ciutat és la dependència del vehicle, mesures com aquesta minimitzen aquesta dependència”. A més, “ens asseguram que els joves que surten per les zones d’oci puguin tornar a casa de forma segura”, segons el batle.  El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha remarcat la importància de connectar “els vespres els barris més densament poblats” amb les “zones d’oci i el centre de Palma”. “Volem donar cobertura al màxim de població de Palma”, ha afirmat Ferrer.

Característiques

El nova xarxa de servei nocturn tindrà una nova denominació (N1, N2, N3 i N4) i inclourà quatre línees que tindran sis trajectes diferents. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línees en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 és la línea actual, la que tothom coneix com a Mussol Bus. Enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.
  • La N2 anirà de Can Blau fins a Can Valero. Passarà per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.
  • La N3 unirà la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria. Passarà per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.
  • La N4 partirà de son Bonet i recorrerà el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

Com a part de la campanya de promoció de les noves línies nocturnes, fins al proper 31 de desembre els usuaris amb targeta ciutadana tindran accés gratuït a totes elles. A partir del 2018 les tarifes seran exactament les mateixes que qualsevol altra línia urbana. Pel que fa als horaris, tindran una freqüència de pas per parada de 50 minuts. A plaça d’Espanya cada 25 minuts passarà una de les línees. Començaran abans de la mitjanit i finalitzaran a les 6.25 hores del matí (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores).

Presentació NitBus

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email