Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“L’Escut del Rei” fa un recorregut pels escuts i banderes històrics de la ciutat i a l’antic regne de Mallorca

El llibre ha estat escrit per Tomeu Bestard, cronista de la Ciutat i forma part de la col·lecció Can Oms, coeditat amb l’editorial Lleonard Muntaner

Presentació llibre

Palma, 13 de desembre de 2017.- El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió, ha presentat avui el llibre “L’Escut del Rei”, juntament amb el seu autor, Tomeu Bestard, cronista de la Ciutat, i l’editor Lleonard Muntaner, coeditor del llibre juntament amb l’Ajuntament.

El llibre intenta mostrar l’origen de l’heràldica i els escuts i banderes utilitzats a la ciutat i a l’antic regne de Mallorca. Bestard ha destacat que “el llibre ve a omplir un buit que es van trobar els historiadors a la transició quan els van demanar pels símbols històrics de la nostra comunitat i ve a sistematitzar tota la informació que tenim fins ara”.

Per la seva banda, el regidor ha destacat que amb aquest llibre, que forma part de la col·lecció Can Oms, ja són vuit els editats aquesta legislatura a iniciativa de la mateixa regidoria, entre edicions pròpies, coedicions, com en aquest cas, o amb ajudes, “a banda dels premis Ciutat de Palma que cada any publicam” ha recordat.

Carrió també ha afirmat que l’objectiu de l’equip de govern és fer estimar Palma i que “la millor manera d’estimar la ciutat és conèixer el seu passat i aquest llibre ajuda i molt a entendre el passat”.

L’editor Lleonard Muntaner ha explicat que a més de l’estudi de l’heràldica, “aquest llibre és una vertadera obra literària” i s’ha mostrat convençut que per aquest motiu resultarà molt atractiu als lectors.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email