Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’espai Ramon Llull 2030 es reuneix per consensuar el full de ruta per a la transformació futura de Palma

Administracions públiques, universitat, empreses i entitats convergeixen en la voluntat de construir una ciutat més innovadora i creativa

Antoni Noguera: “Aquesta és una iniciativa molt important perquè uneix institucions i entitats en la visió d’un àmbit estratègic com és el port i el front litoral de Palma”

ramon llull 20130 fot 2

Palma, 14 de desembre de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, ha presidit avui la reunió de l’espai Ramon Llull 2030, celebrada avui a la sala de conferències de PalmaActiva per avançar en el consens del full de ruta de la transformació futura de la ciutat. Aquesta és una iniciativa que engloba les principals institucions i entitats de les illes, i que neix a partir de l’observació de l’evolució del model econòmic balear, de les tendències socioeconòmiques globals i de l’anàlisi del potencial de la ciutat.

A l’acte hi han assistit, entre altres, el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el president de l’Autoritat Portuària de la Illes Balears, Joan Gual de Torrella, el director general d’Innovació i Recerca del Govern, Pep Lluís Pons, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, la degana del COAIB, Marta Vall-Llossera, el secretari del Consell Econòmic i Social, Josep Valero, i el responsable d’Innovació de la Cambra de Comerç, Tolo Gomila.

L’espai Ramon Llull 2030 engloba administracions públiques, empreses, universitat i entitats en el procés de desenvolupament del front litoral com a espai d’innovació i creativitat.

El batle ha destacat la importància de l’espai Ramon Llull 2030 perquè “és una iniciativa innovadora, per la confluència entre institucions i entitats en una àmbit estratègic per com la façana marítima”. Noguera ha assenyalat també el consens entre totes les parts “perquè el front marítim sigui un ecosistema d’innovació” en dos àmbits clau: d’un costat, les indústries culturals i creatives al Nou Llevant i, de l’altre, el Port amb la indústria nàutica.

En aquest sentit, el batle ha presentat una proposta de Manifest Ramon Llull 2030 que ha generat un ampli consens. Aquest text es concreta en un decàleg que es traslladarà ara als espais de decisió de cada institució.

A més, el director d’Urbanisme Biel Horrach ha presentat una proposta de traball per a l’elaboració del Pla Estratègic Ramon Llull 2030 que ha de servir per a desenvolupar aquest manifest i que properament es marcarà un calendari de reunions.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email