Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els Bombers de Palma reparteixen regals i alegria entre els infants ingressats a Son Espases

Els bombers reprenen aquesta acció solidària després de deu anys i després d’haver fet una collita solidària entre el personal de l’Ajuntament

Noguera: “És un orgull veure com els bombers, a més d’assumir els riscos de la seva feina diària, demostren la seva responsabilitat social”

Sin título

Palma, 19 de desembre de 2017.- Una dotzena de membres del cos de Bombers de Palma, acompanyats pel batle, Antoni Noguera, han visitat avui l’Hospital de Son Espases per fer entrega d’un regal a cada una de les nines i nins ingressats.

Els Bombers de Palma han reprès aquesta acció solidària després de deu anys i després d’haver fet una collita solidària entre el personal de l’Ajuntament de Palma. Els treballadors i treballadores del consistori han contribuït a aquesta petita causa amb la quantitat que els hi ha semblat més adient i que ha permès comprar un regal per cada infant que passarà aquestes festes a Son Espases.

Per als regals, s’ha intentat fer una selecció de juguetes que complissin dos principis fonamentals en l’educació de les nines i nins i, per tant, que no fossin ni bèl·liques ni sexistes.

El batle de Palma ha destacat el paper del cos de Bombers de Palma i ha mostrat l’orgull per “a més d’assumir els riscos de la seva feina diària, demostrar la seva responsabilitat social”. Noguera també ha afirmat estar “orgullós de ser el batle de Palma amb aquests funcionaris”.

Els bombers han afirmat que esperen que “el dia d’avui sigui el primer de molts més anys que venguem a visitar als infants que han de passar el Nadal rodejat d’una altra família”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email