Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera: “Sant Sebastià 2018 presenta un programa exemplar, variat i de qualitat”

Cort impulsa unes festes descentralitzades, amb més dones, més grups locals i més presència del català

El batle de Palma ha explicat que la programació és resultat del que demanaven els crítics, els grups de música i la ciutadania

20171221_SantSebastià

Palma, 21 de desembre de 2017.- Descentralitzam l’oferta de la Revetla Sant Sebastià als barris, augmentam la presència de grups novells, de dones i de propostes en català i de kilòmetre zero. Tot amb l’objectiu de promoure l’orgull i la identitat de ciutat per construir una Palma més estimada.

El batle de Palma, Antoni Noguera, que ha presentat el cartell musical de la Revetla, ha remarcat que “ens havíem de posicionar  com a Ciutat perquè els ciutadans estiguin orgullosos de les seves festes”. “Enguany Sant Sebastià es consolida com la millor oferta musical de Balears durant tot l’any; som una plataforma musical de primer nivell i la música esdevé un paràmetre de diferenciació de les festes de Sant Sebastià en relació a altres festes”, ha dit.

Noguera també ha remarcat la importància de les “festes populars” de les entitats com Orgull Llonguet o la Confraria de Sant Sebastià. “S’han escoltat les crítiques dels darrers anys i s’ha fet un programa d’acord amb el que demanaven crítics, grups de música i ciutadania”, ha dit. “Aquestes festes fan que el palmesà i la palmesana es sentin orgullosos de ser de Ciutat. Les festes marquen molt l’autoestima d’un poble”, ha recordat.

El batle també ha recordat que enguany el cartell ve acompanyat d’una responsabilitat social, amb més dones, més grups amb repertori propi, més grups locals, més presència del català i, per primera vegada, amb una oferta musical que arriba als barris (Son Dameto, Parc Krekovic, Santa Pagesa…). El cartell musical s’ha dissenyat amb la voluntat de que sigui un aparador especialment indicat per a formacions que tenen una projecció a l’exterior. S’ha potenciat el repertori propi i s’ha vetllat per criteris bàsics, com la solvència i la vigència damunt l’escenari.

L’Ajuntament ha fet realitat el canvi que demanava la ciutadania. Així, ha retornat la festa a escenaris com la plaça de Cort i està preparant a més un web i un programa de la Revetla interactiu amb cosis QR perquè tothom pugui encalentir motors.

[bs_button size=”md” type=”info” value=”Festes de Sant Sebastià 2018″ href=”http://cortobert.cat/wp-content/uploads/2017/12/DOSSIER-PREMSAREVETLA2018.pdf”]

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email