Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Xocolatada i tallers infantils a la plaça dels Nins

Aquesta activitat, organitzada per la Taula per la Convivència de s’Arenal, atèn a una petició formulada pels veïns per fomentar espais de trobada al barri

WhatsApp Image 2017-12-19 at 17.26.03

Palma, 20 de desembre de 2017.- La plaça dels Nins de s’Arenal ha celebrat una xocolatada acompanyada de diversos tallers infantils. A més, els infants han pogut lliurar les seves cartes al patge Reial. Amb aquesta activitat, organitzada per la Taula de Convivència de s’Arenal, liderada per l’àrea de Benestar i Drets Socials i formada per una quinzena d’entitats i serveis municipals de s’Arenal (tant de l’Ajuntament de Palma com de l’Ajuntament de Llucmajor), comencen a celebrar-se un seguit d’esdeveniments nadalencs a aquesta plaça.

Calendari d’activitats

D’altra banda, atenent una petició veïnal reiterada, per primera vegada des de fa molts anys, els Reis de s’Arenal de Llucmajor arribaran a la plaça dels Nins el proper dia 6 de gener. Aquesta activitat, organitzada per la Taula per la Convivència i per l’Associació Amics dels Reis d’Orient, consistirà amb una actuació infantil a les 11:30h i amb una posterior visita dels reis per acomiadar-se dels nins i nines del barri. El dia anterior, dia 5 de gener, hi haurà la tradicional colcada de reis a s’Arenal de la banda de Llucmajor, una mostra més de la coordinació entre els ajuntaments, les entitats i serveis dels dos municipis per tal de millorar la qualitat de vida dels residents de s’Arenal.

Finalment, dia 16 de gener a partir de les 17:00h a la plaça dels Nins es celebrarà, després de molts anys, la festivitat de Sant Antoni amb un fogueró, una torrada popular i música de la mà de la colla de xeremiers de Joan Lluís Cañellas i Dídac Martorell.

Cal destacar que totes aquestes activitats estan lligades al procés participatiu de remodelació de la plaça dels Nins de s’Arenal impulsat pel Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi. L’objectiu és el de convertir la plaça en un espai de trobada i convivència intercultural i intergeneracional dels residents del barri, per tal de fer-lo més amable. Moltes d’aquestes activitats han estat plantejades pels mateixos veïnats al llarg del procés participatiu i s’han pogut tirar endavant gràcies a la implicació de la Taula per la Convivència de s’Arenal, el Districte Platja de Palma i l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email