Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Nit de Cap d’any comptarà amb dos escaris a la plaça de Cort i al Born

Amb aquest doble escenari es combinarà Street Dance amb la música de Pelillos a la Mar i DJ Joan Campos

focs

Palma, 22 de desembre de 2017.- Enguany, per primera vegada, la festa de Cap d’any a Palma comptarà amb dos escenaris: un a la plaça de Cort i l’altre a la plaça Joan Carles I. Amb aquest doble escenari l’Ajuntament aposta perquè la ciutadania pugui gaudir del Cap d’Any a la nostra ciutat.

Així, a la Plaça de Cort, des de les 23:00 hores i fins les 00:30 hores se celebrarà una festa amb sis ballarins de Street Dance.  La festa auturarà a les 00:00 hores per gaudir de les campanades amb en Figuera.

A la plaça Joan Carles I hi haurà festa des de les 23:00 hores i les 03:00 de la matinada que començarà amb l’actuació de Pelillos a la Mar i seguirà amb l’actuació de DJ Joan Campos acompanyat de la drag queen Tormenta Troupe.

Les campanades al Born tindran una projecció audio-visual sobre el casal Solleric amb un video-mapping que farà un viatge per sincronitzar-se amb en Figuera a Cort.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email