Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més hores de Bicipalma, més mobilitat sostenible

Des d’avui, el sistema de bicicleta pública donarà servei tots els dies de la setmana de 6 del matí a 2 del vespre

20171222_BicipalmaPalma, 22 de desembre de 2017.- Continuam construint una Palma amb una mobilitat sostenible. Bicipalma donarà servei a partir d’avui de les 6 del matí a les 2 del vespre. Aquest nou horari amplia i unifica l’anterior, i passa de 110 hores setmanals a 140, 30 hores més a la setmana. L’increment és d’un 27 per cent. Amb aquesta mesura es fa una passa més per oferir transport públic nocturn a Palma. L’equip de govern vol arribar així a més gent, a més barrades i a més franges horàries, perquè l’ús de la bicicleta segueixi creixent a Ciutat.

Fins ara, hi havia dos horaris diferents: entre setmana (de dilluns a divendres) de 7 a 23 hores i els caps de setmana (dissabte i diumenge), de 8 a 23 hores. A partir d’avui, tindrà el mateix horari durant tota la setmana.

Per a 2018, es preveu destinar 50.000 euros a l’adquisició d’unes 140 noves bicicletes per a Bicipalma, la qual cosa permetrà seguir renovant la seva flota. A més, s’instaurarà un nou perfil per a joves i es preveu ampliar el número d’estacions.

En dos anys i mig, s’ha donat un nou impuls a Bicipalma, amb cinc noves estacions que va permetre arribar a cinc nous barris (Llevant, Plaça de Toros, Son Cotoner-es Fortí, el Molinar i Cas Capiscol. A més, s’ha renovat la flota de bicicletes en un 50 per cent i s’ha habilitat un telèfon d’incidències gratuït (900 705 900). Totes aquestes mesures s’han vist recompensades amb un increment considerable en el número d’usuaris, que en un any ha augmentat en un 42 per cent i ha passat de 1.997 a 2.831.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email