Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament recupera la gestió dels centres d’estades diürnes de Son Sardina, Coll d’en Rabassa i Son Cladera

La Conselleria de Serveis Socials cedeix la gestió d’aquests centres per a persones en situacions de dependència a l’Ajuntament
Mercè Borràs: “La firma d’aquest conveni assegura, tant per part del Govern com de l’Ajuntament, el bon funcionament dels centres”

Conveni3

Palma, 27 de desembre de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera i la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, han signat avui el conveni de col·laboració que permet que l’Ajuntament recuperi la gestió dels centres d’estades diürnes de Son Sardina, Son Dureta i Coll d’en Rabassa.

El conveni signat avui estipula que la Conselleria retorna a l’Ajuntament la gestió de 90 places distribuïdes de la següent manera:

-Centre de dia de Son Sardina (carrer de Passatemps, 60): 30 places.
-Centre de dia de Son Dureta (carrer de Pensament, 5): 30 places.
-Centre de dia del Coll d’en Rabassa (carrer de Navas de Tolosa, 28): 30 places.

Es tracta en concret de places que estan destinades a persones grans amb el reconeixement de la situació de dependència de grau I, grau II i grau III.

Amb aquest conveni l’Ajuntament recupera, a partir de dia 1 de gener, la gestió d’aquests tres centres de dia que, des del 2013, tot i ser recursos d’àmbit municipal, s’havien encomanat a la Fundació d’Atenció i Suport i de Promoció de l’Autonomia Personal, depenent de la Conselleria.

L’objectiu del conveni és optimitzar els recursos disponibles i revertir una situació fins ara anòmala en el cas de Palma en relació amb la resta d’ajuntaments de la comunitat autònoma i de l’Estat.

La regidora de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament, Mercè Borràs, ha assegurat que “la firma d’aquest conveni assegura el bon funcionament d’aquests centres, amb la participació econòmica del Govern i, a partir de dia 1, la gestió de l’Ajuntament”. A partir d’ara tots els centres de dia de la ciutat de Palma seran gestionats per l’Ajuntament.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email