Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat sol·licita formalment la modificació puntual del projecte de línea elèctrica de Son Puig

La proposta passa per eliminar una de les torres i per modificar el recorregut d’una altra, que implicarà el soterrament d’una part del traçat

Noguera: “Creiem que aquesta sol·licitud és assenyada i minimitza l’impacte del projecte,a més d’allunyar les torres dels nuclis habitats”

WhatsApp Image 2017-12-27 at 10.56.32 (1)

Palma, 27 de desembre de 2017.- L’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne ha sol·licitat la modificació puntual del projecte de línea elèctrica aèria-soterrada de Son Puig a la companyia elèctrica que l’executa. Amb aquesta petició, allò que es vol fer és allunyar la línea de les zones habitades amb l’eliminació d’una de les torres previstes i la modificació del traçat d’una altra, que es solventaria amb el soterrament d’una part del traçat.

El batle de Palma, Antoni Noguera, “com a Ajuntament no podíem mirar cap a una altra banda,havíem de cercar solucions”. “Creiem que aquesta sol·licitud és assenyada i minimitza l’impacte del projecte,a més d’allunyar les torres dels nuclis habitats”. El representant de l’Associació de Veïns de Son Puig, David Fiol, ha volgut agrair “l’esforç de l’Ajuntament”.

Petició

En concret, s’ha demanat per escrit:

  • Eliminar una de les torres, la denominada T-14.
  • Incrementar en 280 metres el traçat subterrani. Sembla que, a causa del reduït número d’instal·lacions existents al camí rústic que uneix la Vileta amb el seu cementiri, no sembla que aquest punt suposi un repte tècnic molt gran.
  • Reduir el cablejat aeri: passa d’una medició de 495 metres a una longitud a la nova proposta de 308 metres.

La nostra sol·licitud ha de ser estudiada per la companyia, que ha de pronunciar-se sobre la seva viabilitat i n’ha d’avaluar el cost. Segons el batle, “el finançament no serà un problema”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email