Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sopar de Nadal solidari del batle de Palma amb els usuaris i monitors del Servei d’Acollida Municipal

SOPAR SOLIDARI CORT 4

Palma, 28 de desembre de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, convidà els usuaris i monitors del Servei d’Acollida Municipal (SAM) a celebrar el Nadal a Cort, mitjançant un sopar solidari que es celebrà dissabte 23 de desembre a vespre al vestíbul de les Cases Consistorials.

Al sopar solidari també hi assistiren el tinent de batle d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs. En total, hi prengueren part més de seixanta persones. L’acte es celebrà en la més estricta intimitat per respecte als usuaris dels serveis municipals.

L’Ajuntament de Palma vol agrair la col·laboració desinteressada de les entitats i empreses que han fet possible aquest gest solidari: a l’Associació Hotelera de Palma, per aportar tot el menjar que es serví durant el sopar; a l’Hotel Valparaiso per posar les begudes i les tovalles; a l’Associació d’Industrials de Mallorca (ASIMA) per cedir els calefactors que ambientaren l’aire del vestíbul de Cort i al Centre de Jardineria Edeen per les plantes que decoraren l’entorn durant el sopar.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email