Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Continua la neteja de finques i espais privats d’ús públic a Son Gotleu

Una comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant retira escombraries de forma periòdica d’espais privats d’ús públic

S’han duit a terme neteges a cinc finques i des d’aquest mes d’octubre es retiren trastos a espais privats cada tres mesos a la zona de Ses Coromines

IMG_20171021_090217

Palma, 2 de gener de 2017.-L’Ajuntament de Palma, a traves d’una comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant, està duent a terme diferents accions per millorar el barri de Son Gotleu.

En concret, aquesta comissió ha acordat que es faci una neteja i retirada de trastos a espais privats d’ús públic cada tres mesos, així com l’eliminació de plagues. Les accions combinen tant la retirada puntual d’escombraries a finques privades com neteges periòdiques a espais privats d’ús públic.

Així, des del passat mes d’octubre aquesta coordinació ha permès retirar escombraries cinc finques del barri. S’ha actuat a la finca ubicada al carrer Santa Florentina, 55 i al número 57 del mateix carrer on es varen retirar un total de 2,5 tones de trastos.  També a les finques ubicades al Francesc Julià 50; al carrer Indalecio Prieto, 34, al carrer, al carrer Pico Urbión, 4.

Pel que fa a espais privats d’ús públic el mes d’octubre es va netejar la zona denominada Ses Corominas, a l’entorn dels carrers Pico Teide, Bec Almanzor, Bec Puigmal i Escaig Auñámendi, una acció que es repetirà de forma periòdica en aquest indret cada tres mesos.

Per altre banda, des de l’àrea de Benestar i Drets Socials s’ha prioritzat la intervenció social i de proximitat reforçant el teixit associatiu del barri. Així, es duen a terme accions de mediació socio-cultural.

La comissió ha aconseguit també que periòdicament es retirin de la via pública del barri bicicletes abandonades, gràcies a la coordinació entre Policia i EMAYA.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email