Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Entra en vigor la gratuïtat de l’EMT fins als 14 anys

L’EMT calcula que el nou augment vigent des de 2018 beneficiarà uns 8.800 joves d’entre 12 i 14 anys

Per tal de donar a conèixer aquesta mesura l’EMT posa en marxa una campanya adreçada a joves a xarxes socials i flyers i recorda que per gaudir de la gratuïtat cal disposar de targeta ciutadana amb perfil actualitzat

IMAGEN GENÉRICA v2 14 anys

Palma, 2 de gener de 2017.- Dia 1 de gener entrà en vigor l’augment de la gratuïtat amb targeta ciutadana i perfil actualitzat fins als 14 anys inclosos per als usuaris de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). D’aquesta manera, a partir del 2018 la gratuïtat passa dels 12 anys fins als 14 anys (inclosos). L’objectiu de la mesura és promoure el transport públic entre els més joves i mentre duen a terme la seva formació acadèmica per, d’aquesta manera, crear uns hàbits d’utilització que en el futur donin com a resultat  un major ús d’aquest mitjà.

Per tal de donar a conèixer l’entrada en vigor de la gratuïtat  fins el 14 anys l’EMT ha engegat una campanya informativa a traves de les xarxes socials  i, en breu, la campanya s’ampliarà amb flyers i pòsters als instituts així com publicitat als busos.

Es tracta d’una mesura per a democratitzar l’ús del transport públic. Per a gaudir de la grauïtat cal diposar de la targeta ciutadana i haver actualitzat el perfil de la mateixa, un tràmit que es pot fer a qualsevol de les nou Oficines d’Atenció a la Ciutadania de Palma:

-OAC Avingudes (avinguda Gabriel Alomar, 18)

-OAC Cort (plaça de Santa Eulàlia, 9)

-OAC l’Arenal (c/Amèrica, 11)

-OAC s’Escorxador (c/Emperadriu Eugènia, 6)

-OAC Sant Agustí (c/Margaluz, 30)

-OAC Pere Garau (c/Pere Llobera, 9)

-OAC Sant Ferran (Avinguda, Sant Ferran, 42)

-OAC Son Ferriol (c/del cid, 8)

-OAC Son Moix (c/de la Vileta, 40)

Cal recordar que l’actual equip de govern va duplicar per al 2016 la gratuïtat, que va passar dels 4 anys fins als 8, i que l’any passat (2017) incrementà dels 8 fins als 12 anys (tot primària) . Amb l’increment que entra ara en vigor es dóna compliment al compromís d’augmentar de forma progressiva la gratuïtat fins a arribar als 16 anys.

L’EMT calcula que a partir del 2018 es podran beneficiar de la mesura uns 8.800 joves d’entre 12 i 14 anys (inclosos), que són aquells que actualment tenen activada la targeta ciutadana, més els que es donin d’alta.L’empresa municipal preveu que l’increment de la gratuïtat fins als 14 anys suposi de forma aproximada un menor ingrés d’uns 150.000 euros, ja contemplat als pressupostos.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email