Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nova App Mòbil amb tot el programa de festes de Sant Sebastià

La informació s’estructura per seccions per fer més fàcil que la ciutadania cerqui al programa de festes les activitats que més li agraden i interessen

Eva Frade: “Volem donar facilitats a la ciutadania perquè des del mòbil i amb un cop d’ull puguin veure tota l’oferta d’activitats i es comencin a planificar”

sebastia click

Palma, 5 de gener de 2018.-L’Ajuntament de Palma llança des d’avui la nova web i l’aplicació per a mòbils descarregable des de Google Play i compatible amb dispositius Android. Una nova eina que permet disposar al mòbil de tot el programa d’activitats de festes que es posen a l’abast de la ciutadania des de la setmana que ve.

La nova web s’estructura en blocs d’activitats per tal de que els col·lectius ciutadans trobin la informació de les activitats que són del seu interès. A més inclou un playlist amb les cançons de tots els grups que actuen a la Revetla de Sant Sebastià 2018 i als concerts als barris.

La web estructura tot el programa de festes en 10 seccions temàtiques:

– Pregó i Pregonet

– Música

– Espectacles i conferències

– Visites guiades i museus

– Activitats familiars

– Correfoc

– III Edició veïns i veïns d’aquí I d’allà

– Sant Antoni

– Esports

– 32 Palma fotogràfica

– Foguerons als barris

– Transport i trànsit

La web i la App mòbil  inclouen a més un espai amb etiquetes temàtiques. Amb aquesta nova web i l’App l’objectiu de fer més accessible el programa de festes a totes al ciutadania es compleix. Es tracta d’una nova eina perquè la gent trobi les activitats i la informació que més l’interessa de les festes i es comenci a planificar  per gaudir-les des dels seus inicis.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email