Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

A partir d’ara la platja de Can Pere Antoni es netejarà diàriament, també durant la temporada baixa

Es netejava setmanalment des del passat mes d’octubre, però els diversos temporals de ponent d’aquest hivern han provocat una acumulació de residus superior a l’habitual

Can Pereantoni avui

Palma, 10 de gener de 2017.- El Servei de Platges de l’Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Palma i el concessionari de l’explotació de la platja de Can Pereantoni i responsable de la seva neteja, MARPORTSUNBEACH MALLORCA SL, han acordat, per proposta voluntària de l’empresa concessionària, incrementar la freqüència de la neteja d’aquesta platja.

Durant la temporada baixa, des de mitjans del passat mes d’octubre, les platges del municipi es netegen setmanalment. Aquest any, emperò, s’ha produït una acumulació de residus superior a l’habitual ocasionada per les freqüents ventades de llebeig i ponent, que arrosseguen residus de la mar a la costa, especialment a la platja de Can Pere Antoni, una de les més obertes a ponent. Aquests temporals són aquest hivern més freqüents i continuats que anys anteriors.

Aquests residus s’han anat setmanalment, però, per altra banda, no es podem retirar les restes de posidònia acumulades a la vorera: està prohibit a l’hivern per protegir l’arena de les platges. Can Pereantoni és la platja més exposada als temporals de ponent i llebeig, això provoca que s’hi acumulin més residus de la mar, però també més necessitat de protegir la platja, que si no desapareixeria per l’acció del vent i les ones.

Fer net la platja i respectar la posidònia complica la feina dels operaris, entre la posidònia sovint es mesclen residus, especialment plàstics, però no poden retirar aquesta franja de protecció que representa la posidònia per a l’arena de la platja.

Per tal de fer front a les circumstàncies meteorològiques especial d’aquest hivern, el Servei de Platges de l’Ajuntament de Palma i el concessionari han acordat incrementar la freqüència de neteja. L’empresa MARPORTSUNBEACH MALLORCA SL ha assumit, voluntàriament, la neteja diària de Can Pereantoni durant la temporada baixa. Es comptarà amb un operari que treballarà 5 hores diàries en la retirada de residus.

L’Ajuntament de Palma reitera el seu compromís amb la neteja de la ciutat i la cura al nostre entorn. La platja de Can Pere Antoni és un indret cada vegada més apreciat i utilitzat pels ciutadans per a l’oci i el passeig i des de l’Ajuntament s’agraeix l’esforç per mantenir net aquest entorn.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email