Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

SUS a un Sant Sebastià 2018 amb teatre, humor i concerts a barris

Antoni Noguera: “L’objectiu més important de les festes és que la gent estigui orgullosa de ser de Palma i,  en segon lloc, atreure al públic”

 Amb més de 70 activitats es presenta un programa complet, variat, multicultural i per a tots els públics

Catalina Solivellas: “Estic molt contenta de fer el pregó; és ben hora que a una ciutat, avançada cosmopolita i antiga com Palma el teatre torni a ocupar el lloc que li correspon”

Presentació Sant Sebastià 2018

Palma, 10 de gener de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat de diversos regidors de la coporació municipal i de l’actriu i pregonera de les festes d’enguany, Catalina Solivelles, ha presentat el programa de festes de Sant Sebastià 2018. L’acte ha comptat també amb la presència del dibuixant del cartell d’enguany Pablo Rodríguez “Pau”, el representant de balls i danses de Mallorca, Biel Frontera, el representant de la companyia Myotragus Teatre, Lluís Valencia, Iván Cerdà de Mallorca Insólita així com diferents responsables de les empreses Endesa, El Corte Inglés i AEMET que, juntament amb BMN patrocinen les festes de Sant Sebastià.

Les festes de Sant Sebastià, amb aquest programa variat i extens, s’expandeixen més enllà de la música de la Revetla cap a altres sectors, àrees i indrets de la ciutat. A més, es consolida l’activitat Veïns d’aquí i d’allà, el Correfoc a Jaume III i l’activitat familiar ‘Sant Sebastià petit’ al parc de sa Riera.

Solivellas s’ha mostrat molt satisfeta de fer el pregó. “Estic molt contenta de fer el pregó; d’aquesta manera emfatitza’m el teatre i a Palma el teatre ha tingut èpoques daurades i així torna a tenir el lloc que li correspon a una ciutat cosmopolita”, ha dit.

Noguera, per la seva banda, ha explicat que “aquestes són unes festes molt ben montades i molt ben preparades amb 75 activitats” i ha remarcat que l’objectiu principal de les festes és que la gent “és senti orgullosa de ser de Palma”. “Aquest serà a més un Sant Sebastià descentralitzat, amb concerts als barris i multicultural, amb un dia i una activitat dedicada a donar a conèixer a Brasil”, ha dit. “Aprofit a més per encoratjar a entitats com Orgull Llonguet o la cofradia de Sant Sebastià que ajuden a que la festa sigui més popular”, ha dit.

Des d’aquest divendres i fins el proper 28 de gener el programa de festes omplirà Palma amb un total de 75 activitats d’allò més diverses. Des d’avui es distribuiran 50.000 exemplars d’aquest programa i 1000 cartells. L’Ajuntament, com a novetat,  ha posat en marxa enguany la web www.santsebastia2018.com i la App amb el mateix nom que han rebut més de 13.000 visites en aquest primer cap de setmana.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email