Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Música i dansa al Solleric per indagar en les qüestions que determinen la vida

El casal acull demà a les 19 hores la performance ‘Existence’ de la ballarina Minako Seki i el músic Willem Schulz

Existence Performance Grup

Palma, 11 de gener de 2018.- El Casal Solleric acollirà demà a les 19 hores la performance “Existence”, que a través de la dansa i de la música d’un violoncel investiga en les qüestions que determinen la vida com la por, l’esperança, l’amor, la malaltia i la mort. La ballarina Minako Seki i el músic Willem Schulz són els autors de la peça, que recorrerà diferents espais del Solleric.

“Volem que el Casal Solleric tingui una programació diversa que doni veu als diferents llenguatges artístics de forma transversal”, ha afirmat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió. El Solleric “serà part de la narració, ja que tant el casal com els seus espais barrocs, com el balcó i el pati, acolliran la representació”, segons el regidor.

Tomeu Gomila, d’Au Ments, companyia que participa en l’organització de l’obra, ha explicat que “la peça s’inspira en la mort del germà de na Minako Seki” i “reflexiona sobre l’existència”. “Intentam entendre què és la vida i què és la mort i ho fem amb una actitud positiva amb alegria”, segons la ballarina. Schulz ha assegurat que “cada escenari és un repte”. “El Solleric, ambla seva particular arquitectura, també ho serà, connectarem amb la seva arquitectura”, en paraules del músic.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email