Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Acord polític per al desmantellament de Son Banya i el reallotjament de les famílies

Antoni Noguera: “Com a corporació municipal hem decidit actuar però no amb un xec en blanc; no donarem ajudes a les famílies amb causes penals ni a les que tinguin altres propietats; és un acord històric”

El programa d’inserció de Son Riera contempla una inversió de 5.435.000 euros distribuïts en set anys

El 2018 es destinaran 495.000 euros a demolició, 250.000 euros a ajudes d’allotjament a famílies i 700.000 euros a manteniment

acordpolitic3

Palma, 12 de gener de 2017.-El batle de Palma, Antoni Noguera i els portaveus de tots els grups municipals amb representació al ple de l’Ajuntament de Palma han signat avui l’acord polític per al “Programa de desmantellament del poblat de Son Riera-Son Banya” de les famílies vulnerables 2018-2023 amb un total de 5.435.000 euros distribuïts en set anys.

El batle de Palma, Antoni Noguera, la portaveu de Populars Palma, Margalida Duran, el portaveu de Ciutadans Palma, Josep Lluís Bauzà, la portaveu de Podem Palma, Antònia Martín, la portaveu de MÉS per Palma Neus Truyol, la segona portaveu del PSIB-PSOE Palma, Angélica Pastor han signat aquest l’acord a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma.

Noguera ha destacat que hi ha dues qüestions fonamentals que fan que Son Banya no puguin continuar com està. “En primer lloc la població infantil amb risc d’exclusió, absentista i amb una pèrdua d’oportunitats pel fet de viure a Son Banya i i en segon lloc el fet que ha estat el supermercat de la droga de Mallorca i això ha frustrat a moltes famílies de Mallorca”, ha dit. Noguera ha recordat que com a “corporació municipal hem decidit actuar però no amb un xec en blanc”, ha dit. “No donarem ajudes a les persones que tinguin antecedents penals o que tinguin altres propietats”, ha dit.

“És una acord històric primer perquè el poblat feia casi 50 anys que estava allà; segon perquè  la població infantil estava en risc d’exclusió i tercer perquè no podem permetre que el supermercat de la droga segueixi estant cada dia allà”, ha dit. “És un dia important per aquesta ciutat i donam una lliçó; la política quan tracta grans temes també es pot posar d’acord”, ha conclòs el batle.

>> Vegeu l’acord polític.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email