Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Trobada de Bandes de Música de Sant Sebastià es trasllada al Palau de Congressos

Les cinc formacions de Palma actuaran dia 21 de gener a l’auditori del Palau a partir de les 11 hores

El concert és gratuït i s’inclou dins del programa de festes de Sant Sebastià 2018

Carrió: “Volem reconèixer la gran tasca que fan les bandes de música i, també, que la ciutadania pugui gaudir de les instal·lacions del Palau”

Trobada Sant Sebastià Bandes

Palma, 15 de gener de 2018.- La Trobada de Bandes de Música de Sant Sebastià es traslladarà enguany al Palau de Congressos. Així, les cinc formacions participants deixaran ses Voltes i interpretaran les seves peces a l’auditori del palau el proper dia 21 de gener a les 11 hores. El concert, que és gratuït, s’emmarca dins el programa de festes de Sant Sebastià 2018.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que amb l’elecció “d’un nou escenari” per a la trobada allò que es vol fer és “donar-li una nova empenta”. “Volem reconèixer la gran tasca que fan les bandes de música i, també, que la ciutadania pugui gaudir de les instal·lacions d’una instal·lació com el Palau de Congressos”, segons Carrió.

Programa

A la trobada participaran les cinc formacions de Palma: la Societat Musical Instructiva de son Rapinya, la Banda de s’Almudaina, l’Agrupació Musical del Camp Redó, la Unió Musical Nostra Terra de son Ferriol i la Banda Municipal de Música de Palma. Interpretaran entre dues i tres peces cadascuna. El programa serà el següent:

  • Societat Musical Instructiva de son Rapinya: “Lord Tullamore”, de Carl Wittrock, i “Imperator Carlomagno”. Dirigirà Mario Errea delPago.
  • Banda de s’Almudaina: “Churumbelerías”, de Cebrián, i “Mancini Spectacular”, de Mancini. A la batuta estarà Toni Aznar.
  • Agrupació Musical del Camp Redó: “Gonna fly now”, de Bill Conti, i “John Williams in concert”, de Paul Lavander. Dirigirà Vicente Bono.
  • Unió Musical Nostra Terra de son Ferriol: “True colors”, de Cyndi Lauper; “Counting stars”, de Ryan Tedeer, i “Star Wars: el despertar de la fuerza”, de John Williams. Dirigirà Pep Corbalán Llabrés.
  • Banda Municipal de Música de Palma: “Fanfara a la Concòrdia”, de Mairata, i “Danses de Galanta”, de Kodaly. A la batuta Juan Miguel Romero.

Entrades

Les entrades es podran recollir a partir de dimecres 17 de gener a Can Oms (c/ de l’Almudaina, núm. 7) de 9 a 14 hores i al Teatre Mar i Terra (c/ de Sant Magí, núm 89) de 16.30 a 21.30 hores. Dia 21 de gener també se’n podran recollir al Palau de Congressos una hora abans que comenci el concert.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email