Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La xarxa de línies nocturnes serà gratuïta durant la Revetla

La xarxa de servei nocturn inclou quatre línees que tenen sis trajectes diferents

Podeu consultar tota la informació sobre les festes de Sant Sebastià a la web

SAN SEBASTIÀ

Palma, 16 de gener de 2018.- La xarxa de línies nocturnes de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) serà gratuïta durant la Revetla. D’aquesta manera, les 4 línies nocturnes amb 6 trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre donaran servei aquest divendres sense haver de pagar.

La voluntat de l’Ajuntament de Palma és la de promoure el transport públic en dies com la Revetla perquè cada dia hi hagi més gent que empri els busos de l’EMT, també els nocturns.

Característiques del servei 

La xarxa de servei nocturn inclou quatre línies que tenen sis trajectes diferents. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línies en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.
  • La N2 va de Can Blau fins a Can Valero i passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.
  • La N3 uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria i passa per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.
  • La N4 parteix de son Bonet i recorre el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.

Cal recordar que funciona els divendres i dissabtes i les vigílies de festius d’abans de la mitjanit i fins a les 6.25 hores (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores). Tenen una freqüència de pas per parada de 25 minuts.

WhatsApp Image 2017-12-14 at 13.38.44

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email