Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Revetla de Sant Sebastià rècord amb 38.000 participants

Txarango, Maldita Nerea, Medina Azahara, Cirko i La Gran Orquesta Republicana han estat els grups amb més públic

Emaya ha acabat la neteja a les 8 hores i ha recollit 31 tones, 10,5 tones amb les agranadores i els poals i 21 dels foguerons

No s’ha produït cap incident remarcable a nivell de seguretat durant la vetllada

Sant Sebastià 2017

Palma, 20 de gener de 2018.- Més de 38.000 persones van sortir ahir a gaudir de les diferents places on es van celebrar concerts amb motiu de la Revetla de Sant Sebastià 2018. Damunt un aforament total estimat per a les 8 places de 42.100 persones, un total de 38.000 persones van presenciar en algun moment algun dels diferents concerts organitzats En total, 34 formacions actuaren a les 8 places. És un dels anys en què la Revetla ha congregat a més espectadors.

La plaça que va congregar més espectadors va ser la de Joan Carles I amb una participació mitja de 10.500 persones. Aquí, qui va reunir a més públic va ser Txarango, que aconseguiren 10.500 espectadors. Cirko i La Gran Orquesta Republicana ajuntaren a 3.500 persones.

La segona plaça amb més assistents fou la plaça d’Espanya, que va congregar a una mitja de 8.000 persones. Maldita Nerea qui va reunir a més espectadors: 8.000 en el moment més àlgid. Per la seva banda, la plaça de la Reina va tenir una participació mitja de 6.000 persones, amb Medina Azahara com a grup que va comptar amb més espectadors: 6.000. La plaça de Cort i la plaça Major tingueren una mitja de 3.000 persones de mitja  amb Paula Serra a la primera i Qanarusa a la segona com els grups que tingueren més públic: 3.000 persones. Per últim, la plaça de l’Olivar va congregar a 2.000 persones, la de Jacint Verdaguer, a 1.500 i la plaça Porta de Santa Catalina, a 1.000. A la inauguració de la Revetla a la plaça Major hi assistiren 3.000 persones.

Paradeta de MÉS per Palma

sdr

La paradeta de MÉS per Palma, situada a la plaça de Santa Eulàlia, presentava els grans projectes transformadors urbans de Palma que es duran a terme aquest 2018. Centenars de persones pogueren gaudir, des de les 20 hores fins més de mitja nit, de llonguets, begudes i de música de la mà del PD Acatone.

Operatiu de neteja

Emaya va habilitar un operatiu de neteja especial per a la Revetla de Sant Sebastià amb més de 40 persones i 9 agranadores, a més de 2 equips a pressió, amb dos camions cisterna de 10 mil litres cúbics i 1 mini pales amb 2 camions per a recollir les restes dels foguerons. Els operaris han començat a rentar a les 2.30 hores. A les 8 del matí ja s’havien acabat les tasques de neteja a la resta de la ciutat. S’han recollit 31 tones, 10,5 tones amb les agranadores i els poals i 21 dels foguerons.

El dispositiu de seguretat ha estat format per 110 agents de policia local, entre el servei ordinari i el destinat a les diferents places amb actuacions i foguerons. A més també hi ha hagut 64 bombers (40 de guàrdia i 24 en els foguerons), 12 membres de protecció civil, 44 membres de seguretat privada, 30 membres de manteniment i 23 membres de l’organització. No s’ha produït cap incident remarcable.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email